Gas En Waterinstallaties

Gas- en waterinstallaties


Breed scala aan loodgieterswerken op hoog niveau

Waterleidingen, rioleringen, gasleidingen, sanitaire leidingen, installatiebedrijf Valkema voert een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden uit in zowel de nieuwbouw- als renovatiemarkt. We zijn actief voor particulieren, maar ook op het gebied van de utiliteitsbouw.

Wij voeren het totale traject van loodgieterswerk uit. Van het leggen van de complete riolering en gasleiding tot het installeren van toiletten, kranen en douches. Daarbij gebruikmakend van heel veel soorten materialen, variërend van metaal en zink tot aan koper en kunststof. Daar op een goede manier mee om te kunnen gaan, vergt vakkennis. Die is in ruime mate aanwezig. Immers, een loodgieter kan veel meer dan een lekkende kraan repareren.

Gas En Waterinstallaties 2

Strengste kwaliteitsnormen

Ook hier geldt dat we al het werk uitvoeren volgens de strengste kwaliteitsnormen. Een vakkundig en persoonlijk advies is standaard bij ons. Of het nu gaat om een enkele waterbesparende kraan of een complete badkamer, wij garanderen u een hoge kwaliteit wat betreft de producten, de installatie en het onderhoud.